column

Hoe houd je je staande in  een overweldigende wereld  als hoogsensitief persoon?

Hoe houd je je staande in een overweldigende wereld als hoogsensitief persoon?

01-05-2021

Voel je je vaak onbegrepen, vermoeid en geïrriteerd? Heb je iedere dag wel even tijd alleen nodig om je op te laden? Als hoogsensitief persoon kun je de wereld en alle indrukken als zeer heftig ervaren. Geluiden komen harder binnen, je voelt de energie en emoties van andere mensen en je weet vaak niet meer wat je zelf vindt, denkt of voelt. Als je je niet bewust bent van jouw hoogsensitiviteit kun je daar dan ook erg van in de war raken en het gevoel hebben geen grip meer te hebben op jezelf, beslissingen en jouw leven.

HSP coach Joyce Romkes vertelt.

Toen ik opgroeide wist ik niet dat niet iedereen zo was als ik. Ik werd vaak als moeilijk, lastig en zeurderig ervaren. In werkelijkheid was ik sneller moe en ontregeld door alle indrukken en energieën van buitenaf, die mij onbewust beïnvloedden. Het vervelende was echter dat ik het zelf ook niet begreep. Ik hield van sporten en had een topconditie. Waarom werd ik altijd moe en mijn broer, zussen en vrienden niet? Ik kwam in een spiraal van onbegrip van mijn omgeving en, erger nog, van mijzelf! HSP herkennen bij jezelf en er mee om leren gaan is dan ook ontzettend belangrijk voor de kwaliteit van jouw leven.

Voel jij je niet zo zeker als je graag zou willen en zou je willen leren betere keuzes voor jezelf te maken, zodat je je weer fijn, zelfverzekerd en vol energie kunt voelen? Als HSP- en lifecoach kan ik jou als ervaringsdeskundige jezelf beter leren begrijpen en je inzicht geven hoe je daar het beste mee om kunt gaan in deze overweldigende wereld.

Wil je weten of jij ook HSP bent? Ga dan naar mijn website www.joyceromkes.com en neem contact op via info@joyceromkes.com. Je ontvangt dan de gratis HSP-test. Na het invullen en retourneren van de test krijg je de gratis testuitslag en een 10 minuten toelichting en Q&A per telefoon.

Coaching kan plaatsvinden: 1,5 meter face-to-face (binnen of buiten in de natuur), online via zoom of email, telefonisch of een combinatie. Bel of mail nu voor een afspraak naar info@joyceromkes.com/06-10381039.

06 10381039 | info@joyceromkes.com | www.joyceromkes.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen