Column

MILLENNIALS,  DE BURN-OUT GENERATIE!

MILLENNIALS, DE BURN-OUT GENERATIE!

01-05-2021

Volgens de cijfers van het CBS heeft 21% van de millennials in Nederland last van burn-outklachten. Eén op de vijf millennials ervaart stress en heeft dus last van lichamelijke vermoeidheid, slaapproblemen, rugklachten en/of een opgejaagd gevoel.

ACTIE Haal bij bar Wolkers Haarlem het boek Let’s go healthy en krijg een kopje koffie of thee naar keuze gratis!

We leven in een prestatiegerichte maatschappij. Door social media houdt letterlijk ‘iedereen’ jou in de gaten. Maar ook jij ziet hoe iedereen om je heen presteert. En zij zien er geweldig uit, hebben een supertoffe baan, een prachtig gezin en ze gaan ook nog eens regelmatig naar de mooiste vakantieoorden. We nemen niet meer genoegen met het “gewone simpele” leven. We gaan ons uiterste best doen en natuurlijk geeft dit stress maar dit is niet het enige. Tegenwoordig hebben we naast de prestatiedruk wat stress levert ook te maken met voedingsstress.

Je lichaam ervaart stress dus dubbelop, en dan staat de burn-out om de hoek op je te wachten. Doormiddel van de juiste voeding zorg je niet alleen dat jou lichaam met minder stress te dealen heeft, maar ook hoe je beter stressbestendig bent in deze prestatiegerichte maatschappij. Want die gaat voorlopig niet veranderen. Ik ben Rox en ik kan je helpen om van je levensstijl een gezonde levensstijl te maken waarin jij alle stress kan handelen.

Koop mijn kookboek/journal of maak een afspraak via www.gezondmetrox.nl.

Gezond met Rox | Noordervaart 52, Stompetoren | 06 419 961 39 | www.gezondmetrox.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen