Adverteren werkt!

column

Pilates met veel persoonlijke aandacht

Pilates met veel persoonlijke aandacht

01-06-2021

Huis van Pilates is een volledig ingerichte high end pilates studio. In de matlessen wordt afwisselend gebruik gemaakt van zogenoemde props (foamroller, elastiekenband, zachte bal, pilates circle, pilates arc of kleine balletjes). Naast deze reguliere matlessen wordt er lesgegeven op de unieke pilates apparatuur zoals de reformer, trapeze table, wunda chair , ladder barrel en spine corrector.

Pilates is een bewegingsvorm die ontwikkeld is vanuit de rehabilitatie technieken van Joseph Pilates, bedoeld om het lichaam te versterken, te stretchen en in evenwicht te brengen.

Bij Pilates ligt de focus op perfecte uitvoering van een oefening. Met andere woorden: kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Bij elke oefening worden meerdere spiergroepen tegelijk aangesproken. Het concept van Pilates is het versterken van het zogenaamde ‘powerhouse’ oftewel de kern van het lichaam; de diepe buikspieren, bilspieren en de spieren rond de wervelkolom. De fysieke inspanningen worden gedaan met een diep naar binnen gericht bewustzijn.

WAT BEREIK JE MET PILATES

Door pilates regelmatig te beoefenen verbeter je je stabiliteit, flexibiliteit, spierkracht, coordinatie en ademhaling.

In Huis van Pilates wordt in kleine groepjes lesgegeven waardoor veel persoonlijke aandacht is. Er worden ook prive en semi-prive lessen gegeven. We eindigen de les altijd met een fijne ontspanningsoefening en er is tijd voor vragen en napraten onder het genot van een kopje thee.

 

Lessen in kleine groepjes in een prettige, ontspannen sfeer

Huis van Pilates en Yoga Zandvoortselaan 158 Heemstede | 06-10881112 | info@huisvanpilates.nl | www.huisvanpilates.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).