Adverteren werkt!

bruisende zaken

Een verwenmoment voor jezelf

Een verwenmoment voor jezelf

01-06-2021

“Mensen blij maken en stralend weer naar huis laten gaan”, dat noemt Isabel Luske het mooiste aan haar werk in haar eigen schoonheidssalon: Skinworld. “Een fijne en gemoedelijke salon”, omschrijft ze zelf. “Met een aanbod dat niet onderdoet voor de ‘grote salons’, maar dan tegen een veel scherpere prijs.”

Tijdens een sabbatical enkele jaren geleden ontdekte Isabel dat nietsdoen niks voor haar was. “Kennelijk houd ik ervan om te werken”, lacht ze. “Voor die sabbatical werkte ik als personal trainer en daarnaast had ik altijd al ontzettend veel affiniteit met de beautybranche. Vandaar dat ik naast mijn werk als personal trainer ook al cryolipolyse behandelingen gaf. Een vriendin van mij was destijds nog eigenaar van Skinworld en vroeg mij of ik die behandelingen niet een dag per week vanuit haar salon wilde verzorgen. En zo is het balletje gaan rollen, ondanks dat ik eigenlijk midden in die voorgenomen sabbatical zat.”

Huiselijk & sfeervol

Een dag in de week werden er al snel meerdere en toen haar vriendin vorig jaar maart aangaf dat ze met de salon wilde stoppen, zag Isabel een kans. “Ik vond het werk in die salon zo leuk dat ik dacht: waarom niet zelf de boel voortzetten?” Zo gezegd, zo gedaan en sinds juni vorig jaar is Isabel de eigenaresse van Skinworld. “Na eerst drie dagen gewoon te hebben gedraaid, heb ik de salon drie dagen gesloten en met de nodige hulp volledig verbouwd waardoor deze nu helemaal aan mijn wensen voldoet. De sfeer is absoluut niet klinisch, zoals je in sommige andere salons ziet, maar juist huiselijk en sfeervol. Mensen moeten zich bij ons op hun gemak voelen en even heerlijk ontspannen. En als ik alle reacties moet geloven, zijn we daar bijzonder goed in geslaagd.”

Prijs-kwaliteit

Niet alleen de salon zelf ging op de schop, ook het aanbod aan behandelingen werd onder de loep genomen en aangepast. “We hebben het aanbod naar een hoger segment getild. Uiteraard zijn we er ook nog gewoon voor je wenkbrauwen of bijvoorbeeld massages en harsen, maar daarnaast zijn we ons meer gaan focussen op huidverbeterende en –verjongende behandelingen zoals microneedling, zuurstoftherapie, fruitzuur peelings en natuurlijk cryolipolyse. Stuk voor stuk behandelingen waarbij wij streven naar het hoogst haalbare resultaat, maar dan tegen een eerlijke prijs om het voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk te houden. Iedereen verdient immers de beste zorg en een heerlijk moment voor zichzelf.”

Persoonlijke aandacht

Overigens is niet alleen die goede prijs-kwaliteitverhouding de reden waarom mensen van heinde en verre naar Skinworld komen. “Dat komt ook doordat wij graag een stapje extra zetten voor onze klanten en ze altijd onze volledige en persoonlijke aandacht geven. Wij weten wie onze klanten zijn en willen nieuwe klanten maar al te graag beter leren kennen. Wellicht dat daarom maar liefst 89 procent van al onze klanten meteen weer een nieuwe afspraak inplant. Een mooier compliment kun je eigenlijk niet krijgen.”

Positieve vibe

Isabel is niet alleen trots op haar salon, ze is ook nog eens ontzettend blij met de keuze om deze afgelopen jaar over te nemen. Ondanks het lastige jaar dat ze net als de meeste andere ondernemers achter de rug heeft. “Ik werk zes dagen per week, vaak van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en ik geniet er met volle teugen van. Hoe geweldig is het immers dat ik dag in dag uit mensen blij mag maken?! Dat zorgt niet alleen voor een positieve vibe in de salon, maar het zorgt er ook voor dat ik meer energie heb dan ooit! En die energie deel ik maar wat graag met al mijn klanten!” Benieuwd geworden? Maak dan zeker eens een afspraak bij Skinworld. Je zult er zeker geen spijt van krijgen…

Skinworld Haarlem Eigenaar: Isabel Luske Oranjeboomstraat 113, Haarlem 06-24303427www.skinworld.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).