Adverteren werkt!

bruisende zaken

Het uitzendbureau met een gezicht

Het uitzendbureau met een gezicht

01-07-2021

Kim Schultz, al jaren werkzaam in de uitzendbranche, had van jongs af aan de ambitie om ondernemer te worden. Begin 2019 waagde ze de stap en startte ze haar eigen uitzendbureau Profi-Workers in Heemstede.

“Wij gaan op zoek naar de perfecte match”

Profi-Workers is actief in verschillende branches, o.a. bouw, transport, logistiek, office, techniek, horeca en zorg. “Voor bedrijven doen we veel aan werving, selectie en uitzenden, maar ook detachering en payrolling behoren tot de mogelijkheden”, vertelt Kim gedreven.

Een zorg uit handen

Uit cijfers van Centraal Plan Bureau blijkt dat in de loop van het eerste kwartaal van 2021 282 duizend nieuwe vacatures ontstonden. Ondaks de crisis wordt het echter steeds moeilijker om deze te vervullen door krapte op de arbeidsmarkt. “Vind in deze tijd maar eens die goede, gemotiveerde en trouwe arbeidskracht waar jij als bedrijf zo naarstig naar op zoek bent.” De professionele recruiters van Profi-Workers nemen je die zorg graag uit handen. “Wij doen keihard ons best om op alle mogelijke manieren – van social media tot onze eigen netwerken – de juiste mensen te vinden.”

Persoonlijke benadering

“Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering. In het kader van de snelheid kiezen sommige andere uitzendbureaus er voor om kandidaten voor te stellen die ze nog niet eens gezien hebben. Wij nemen juist alle tijd om in een intakegesprek kennis te maken met potentiële kandidaten. Wat wil je? Wat zoek je? Wat zijn je sterktes en zwaktes? Door de goede vragen te stellen, weten we precies wie we voor ons hebben en kunnen we uitstekend inschatten in wat voor werkomgeving hij of zij het beste tot zijn of haar recht komt. Ook onze opdrachtgevers kennen we door en door. De match moet gewoon kloppen op zowel zakelijk als persoonlijk niveau.”

Neem gerust contact met ons op, dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen doen! “De drempel is laag, we roepen zowel werkzoekenden als bedrijven dan ook op om vooral eens geheel vrijblijvend te bellen of om een afspraak te maken, om te zien wat we voor je kunnen betekenen!”

Profi-Workers | Dr. J.R. Thorbeckelaan 128, Heemstede | 085-1304185 info@profi-workers.nl | www.profi-workers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).