Adverteren werkt!

column

Vakantie!

Vakantie!

01-07-2021

Het is weer zover. De vakantie staat voor de deur en er moet heel wat geregeld worden om op vakantie te kunnen. In coronatijd helemaal.

Vaccinatiebewijzen en/of pcr-testuitslagen moeten mee. Ga je als ouder met een minderjarig kind op vakantie dan moet je nog meer regelen. Vergeet namelijk niet dat je schriftelijk toestemming moet krijgen van de andere ouder met gezag. Zorg ervoor dat je de schriftelijke verklaring met een kopie van zijn/haar legitimatiebewijs bij je hebt, want anders kun je nog wel eens van een koude kermis thuiskomen en dat zou zonde zijn.

Fijne vakantie!

Hartelijk groet, Assia Krim

Kick Smitweg 2 Haarlem 023-5737081 info@krimadvocaten.nl www.krimadvocaten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).