Adverteren werkt!

column

Koperkleurig: de trend van deze herfst

Koperkleurig: de trend van deze herfst

01-08-2021

Als we de voorspellingen van make-up artists mogen geloven, is koperkleurige oogschaduw dé make-up trend van deze herfst. Wij vertellen je waarom.

TIP! La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een beauty-arrangement voor een vrijgezellendag, bruidsmake-up, businessmake-up of workshops. Neem contact op voor persoonlijk advies.

All metallic everything

Waarom we zo dol zijn op koperkleurig? Ten eerste is de look verleidelijk en een tikje glam, maar zeker niet overdreven sexy. Daarnaast past koperkleurig dankzij het shimmer-effect helemaal binnen de all metallic everything trend van nu, maar is het net iets subtieler dan de unicorn looks met holografische elementen die we veel zien op Instagram en Pinterest.

Het nieuwe natural

Hoewel koper niet per se een traditionele nude tint is, is het wel een vrij neutrale kleur die perfect te combineren is met zowel felle kleding als met wit en lichte pastelkleuren. Ook flatteert koper zo ongeveer elke oog- en huidskleur, van blauw tot bruin en van licht tot donker. En omdat koper zo warm en draagbaar is, is deze trend ook nog eens helemaal hygge. Genoeg redenen om koperkleurige make-up een kans te geven, lijkt ons zo.

Model: Tuella van Dam Fotograaf: Nico Garstman Makeup hair Annemieke Tip @ Muah La Tip

La Tip | 06-39474707 latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).