Adverteren werkt!

column

Jouw huid laten stralen?

Jouw huid laten stralen?

01-08-2021

De huid wordt beïnvloed door invloeden van binnen en van buiten. Een gezichtsbehandeling helpt de huid weer in optimale conditie te brengen. Tijdens een skincare treatment bij Beauty Clinic Haarlem krijgt de huid alle aandacht en verzorging om te herstellen en weer in balans te komen.

PLAN BIJ ONS NU JE AFSPRAAK ONLINE IN!

We richten ons met name op huidverbetering en werken met innovatieve merken als DermaQuest en Comfort Zone (volledig ‘vegan’). Als het gaat om anti-aging kun je met bindweefselmassage, ofwel natuurlijke botox, uitstekende resultaten behalen.

Microdermabrasie behoort ook tot de mogelijkheden, evenals fruitzuur peelings in verschillende intensiteiten. De dermaroller is ideaal om huidvernieuwing te stimuleren. Met de t-away kunnen we bovendien o.a. bloedblaasjes, pigmentvlekken en steelwratjes verwijderen.

Bij Beauty Clinic Haarlem kun je in een prettige sfeer genieten van behandelingen die helemaal op jouw behoeften en wensen zijn afgestemd. Wij gaan voor de beste kwaliteit wat betreft huidverbetering en huidverzorging.

Ramplaan 50, Haarlem 06-57671671 ( Romina) 06-22238966 (Danielle) info@beautyclinichaarlem.nl www.beautyclinichaarlem.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).