Adverteren werkt!

bruisende zaken

Het beste voor jouw kind

Het beste voor jouw kind

01-09-2021

Het liefst ben je natuurlijk altijd zelf bij je kind, maar er moet ook gewerkt worden. Door een nanny in te zetten, kan je kind worden opgevangen in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving.

“At TopNanny you are never ‘just a Nanny’, you are the nanny and you are amazing”

Chantal is sinds januari dit jaar de drijvende kracht achter TopNanny. Hiervoor werkte ze ruim 20 jaar in de kinderopvang. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging”, vertelt ze enthousiast. “Mijn drive blijft echter hetzelfde; zorgdragen voor kwalitatief goede opvang voor ieder kind.”

Quality time

Op dit moment bedient TopNanny circa vijftig gezinnen in heel Nederland. “Een nanny geeft je kind de aandacht die het verdient. Als kind heb je gewoon je eigen speelgoed bij de hand en je kunt fijn afspreken met vriendjes in de buurt. Een nanny neemt ook licht huishoudelijke taken over, hierdoor heb je als ouders na een drukke dag op het werk ook echt even ‘quality time’ met de kinderen. De eerste prioriteit ligt altijd op de verzorging en begeleiding van de kinderen.”

 

Tip: Als je een beroep doet op een nanny, heb je gewoon recht op kinderopvang-toeslag

De Bosrand 44, Zutphen | 0575-848432 | informatie@topnanny.nl | www.topnanny.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).