Adverteren werkt!

column

Stel je eens voor...

Stel je eens voor...

01-09-2021

Ga eens voor de spiegel staan en zeg wie je bent en hoe je eruit ziet. En... stel je vervolgens voor hoe je eruit wilt zien. Een randje eraf of een rimpeltje minder? Hoe zie je er dan uit? Dat randje op je buik, net boven de broekriem of achter dat bh bandje… Dat zat er eigenlijk al en is nu wat meer geworden ondanks het sportschoolabonnement.


Arts voor cosmetische ingrepen 
Eric P. de Weerdt

 

Dat kunnen wij nu voor jou weghalen met cryo slimming. IJskoud de beste oplossing.


etcellen gaan dood, randje wordt milder en na 2 maanden opnieuw laten behandelen.
Cryoslimming duurt 50 minuten en kan 4 plekken tegelijk behandelen. Dat scheelt een hoop tijd. De kosten zijn € 60 per plek en € 200 voor vier plekken. Vetverlies tot circa 24% per sessie. Stel je voor dat dat alles is wat je moet doen? Dan weet je ook dat er 
meer nodig is om het resultaat te behouden. Namelijk bewegen, meer groente en vezels eten en een goede mindsetting.

Ook de rimpeltjes en diepere rimpels bij de ogen, voorhoofd en tussen de ogen zijn goed 
te behandelen zonder dat je helemaal strak staat of misschien wil jij dat juist wel.
Maar ook hier geldt; er moet meer gebeuren. Wij testen jouw vitaminen en mineralen huishouding, want onder andere gebrek aan vitamine C, wat vaak voorkomt bij rokers, geeft een slechte huid. Dus een botox, een filer of een verstrakker hebben allemaal meer zorg nodig. Tussendoor raden wij onze anti-agingcrème aan die op unieke wijze de functie van cellen in jouw huid kan herstellen. Dat is zo belangrijk dat wij deze crème aanbieden tegen de inkoopprijs van € 120.


Stel je eens voor dat jij er 25 jaar jonger uit ziet?


Dan kan ik jou verzekeren dat niemand dat voor elkaar krijgt. Wel kunnen wij jou er beter uit laten zien. Hoe? Dat bespreken wij in een gratis intake gesprek. Een CACI behandeling, weghalen van de barcode bovenlip met Plexr, opvullen lip met hyaluronzuur.


Stel je eens voor wat er allemaal veranderen kan... 


Bel 06-48774261, wij zijn er voor jou!


 

Ook Botox en fillers, pedicure, manicure en schoonheidssalon!

The BodyManeger natuurlijk ngo mooier
Zeewijkplein 33, 1974 PA IJmuiden, 06-48774261 
Hogeweg 56a, 2042 GJ Zandvoort, 06-19413733
www.natuurlijknogmooier.nlwww.thebodymanager.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).