Adverteren werkt!

bruisende zaken

‘Ik pak alles aan!’

‘Ik pak alles aan!’

01-09-2021

Elf jaar geleden verhuisde Yordanka Boneva vanuit Bulgarije naar Nederland. Hier timmerde ze flink aan de weg. Inmiddels heeft ze haar eigen schoonmaakbedrijf met vaste klanten in Zaandam en omgeving. “Ik ben echt een pietje precies.”

 

“Momenteel heb ik onder andere veel bedrijven waarvoor ik de kantoren schoonmaak als klant”, vertelt Yordanka. “Maar ik kom ook op scholen en bij zorginstellingen. Ik heb tevens een studentenhuis onder mijn hoede en kom ook bij mensen thuis. Iedereen heeft het tegenwoordig druk met werk en gezin, dan is het fijn dat iemand het schoonmaakwerk uit handen neemt zodat jij je kunt richten op andere zaken.”

Groot en klein

Yordanka pakt zowel grotere als kleinere projecten aan. “Ik heb een team enthousiaste meiden om me heen verzameld waar ik helemaal op kan vertrouwen. Die kan ik inzetten als dat nodig is. Of het werk nu in de ochtend, middag of avond moet gebeuren, het kan allemaal.”

Uit de hand gelopen hobby

“Thuis ben ik ook altijd bezig om alles spik en span te maken, ik vind het gewoon leuk om te doen. Het schoonmaakbedrijf is dan ook eigenlijk een beetje een uit de hand gelopen hobby. En het geeft natuurlijk voldoening als het er na een paar uurtjes hard werken weer helemaal netjes uitziet!”

Yordanka hanteert voor bedrijven een tarief tussen de 18 en 20 euro (excl. btw). Voor particulieren is het tarief in overleg. Neem vooral contact op via 06-85122406 om te kijken wat zij voor je kan betekenen!

 

Schoon wonen en werken

Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf | 06-85122406

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).