Adverteren werkt!

column

Kom in je kracht!

Kom in je kracht!

01-09-2021

Mijn naam is José Koster. Ik bied (relatie)coaching, ouderbegeleiding, supervisie en training. Ik ben gespecialiseerd in de psychologie van ouderschap en communicatie. Loop je rond met een vraag en wil je dat ik eens met je mee kijk? Welkom!

Tip Kijk op www.josekoster.nl voor het gratis e-book ‘Ouderinzicht’

“Mijn dochter Noor is 5 en verzet zich tegen alles. Ik kan niets goed doen. Het maakt mij moedeloos.” Suzanne heeft alles al geprobeerd. Geen enkele opvoedtip lijkt te werken. Noor is kribbig en Suzanne is moe. Soms vraagt ze zich zelfs af waarom ze zo graag een kind wilde, vertelt ze beschaamd…

De Individuele Opvoedopstelling

Tijdens de Individuele Opvoedopstelling ontvouwt zich het patroon dat speelt in de de onderstroom van het familiesysteem van Suzanne. Zij kies vloertegels voor haarzelf en haar dochter en neemt plaats op haar eigen plek, zoals zij die nu ervaart. Direct is de spanning tussen moeder en dochter voelbaar: er is een verlangen naar nabijheid èn een beweging tot afstand. Dit ervaren raakt diep: “Ik wil zó graag ècht contact met mijn dochter en ik zie nu dat mijn dochter dat ook wil, maar dat het niet lukt!” Wanneer Suzanne ook een tegel voor haar ouders en zussen neerlegt, wordt duidelijk dat het patroon van afstoten en aantrekken diep verankerd zit in de familiegeschiedenis. Door te kijken en te zoeken naar andere verhoudingen ontstaat vrije ruimte en kan iets nieuws ontstaan.

Na drie weken krijg ik een appje:

Het gaat een stuk beter! Ik voel me rustiger en sterk. Ik voel mij niet meer afgewezen. Nora blijft daardoor veel rustiger. Ze daagt me niet meer uit! Ook op school gaat het beter. Wat een verandering!’

06-4101400 | contact@josekoster.nl | www.josekoster.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).