Adverteren werkt!

column

Mindfulness verdiepen met heartfulness, Compassie in je leven.

Mindfulness verdiepen met heartfulness, Compassie in je leven.

01-10-2021

Wil jij ook….. Vriendelijker omgaan met jezelf, je meer verbonden voelen met anderen, minder angst hebben om fouten te maken. Meer balans in tijd voor jezelf en tijd voor anderen. Weer meer genieten, dankbaarheid ervaren, ontdekken wat voor jou belangrijk is in je leven.

MINDFULNESS VERDIEPEN MET HEARTFULNESS

Wie kent het niet?

Moeilijke situaties en lastige emoties zijn onvermijdelijk in het leven.

Stress, zorgen, verlies, onzekerheid over werk of gezondheid, eenzaamheid, hardheid, zelfkritiek, de lat hoog leggen..… Gelukkig helpt een Compassietraining! Kom meedoen, in december start een nieuwe Compassietraining:

Compassietraining MBCL

Start woensdagochtend 1 december 10.00
- 12.30 uur In de mooie ruimte van praktijk Van Kind tot Ouder op het prachtige landgoed van Elswout (vlakbij Haarlem).

De trainingen worden gegeven door Titia van Rootselaar. Ik voltooide in 2013 de opleiding voor compassietrainer MBCL bij Frits Koster en Erik van den Brink en ben in hun registers categorie A en B gecertificeerd compassie trainer.

Levenservaringen en nieuwsgierigheid brachten mij bewustwording en inzichten, bij verschillende tradities. Onder de naam ‘De kracht van Compassie’ geef ik met veel genoegen Compassie-trainingen in Alkmaar en Overveen.

Het is een rijkdom mensen hierin te ontmoeten.

Voor een vrijblijvende kennismaking: 06-12912252 titia@compassie-training.nl

De Kracht van Compassie | Van Maerlantlaan 8, Driehuis | 06-12912252 | www.compassie-training.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).