Adverteren werkt!

column

Mindfulness verdiepen met heartfulness Met vriendelijkheid en tolerantie de wereld  een beetje lichter maken

Mindfulness verdiepen met heartfulness Met vriendelijkheid en tolerantie de wereld een beetje lichter maken

01-11-2021

Laten we in deze onzekere, voor sommigen kwetsbare tijd een gezonde leefomgeving houden. Waar we met elkaar in verbinding blijven, met aandacht en zorg voor onszelf en anderen. De oefening ‘ademruimte met compassie’ uit de compassietraining is een waardevolle bijdrage aan een goede zelfzorg in moeilijke momenten. Een kalmerend ademritme draagt bij aan ontspanning en verzachting. Zie onze website voor meer informatie. Met deze momenten van warmte steek je een lichtje aan. Vele lichtjes samen zijn een oceaan van licht en maken de wereld een beetje lichter. Heus, het kan echt.

Kom 1 december meedoen!

Kom meedoen, in december start een nieuwe Compassie-training

Compassietraining MBCL

Start woensdagochtend 1 december 10.00
- 12.30 uur In de praktijk Van Kind tot Ouder op het landgoed van Elswout.

De trainingen worden gegeven door Titia van Rootselaar. Ik voltooide in 2013 de opleiding voor compassietrainer MBCL bij Frits Koster en Erik van den Brink en ben in hun registers categorie A en B gecertificeerd compassie trainer.

Je bent van harte welkom, bel voor een vrijblijvende kennismaking: 06-12912252 titia@compassie-training.nl

Levenservaringen en nieuwsgierigheid brachten mij bewustwording en inzichten, bij verschillende tradities. Onder de naam ‘De kracht van Compassie’ geef ik met veel genoegen Compassie-trainingen in Alkmaar en Overveen.

Het is een rijkdom mensen hierin te ontmoeten.

De Kracht van Compassie | Van Maerlantlaan 8, Driehuis | 06-12912252 | www.compassie-training.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).