Adverteren werkt!

bruisende zaken

Kom in je kracht!

Kom in je kracht!

01-12-2021

Mijn naam is José Koster. Ik bied (relatie)coaching, ouderbegeleiding, supervisie en training. Ik ben gespecialiseerd in de psychologie van ouderschap en communicatie. Loop je rond met een vraag en wil je dat ik eens met je mee kijk? Welkom!

Tip Deel met je partner hoe belangrijk hij/zij voor je is!

‘Ja precies!, als zij zo boos is op mij, ben ik bang dat ze bij mij weg wil, dus om erger te voorkomen ga ik maar de deur uit. Van binnen ben ik bang om haar kwijt te raken maar ik snap nu pas dat, als ik dat niet uitspreek, zij denkt dat ik haar niet belangrijk vindt. Zij ziet alleen maar dat ik weg ga…’ Een relatie is prachtig en tegelijk een grote uitdaging. De liefde legt alles open: geen enkele relatie ontkomt hieraan. Zeker wanneer je al langer samen bent of er wellicht kinderen zijn die de ruimte voor jouzelf en jullie samen onder druk zetten… Precies dàn steken oude ingesleten patronen de kop op die leiden tot verwijdering en eenzaamheid. Soms lijken deze bijna niet meer te doorbreken.

Toen ze hem dit hoorde uitspreken kon ze hem opeens weer helemaal zien. Opeens voelde ze weer hoe graag ze hem ziet, en hoe ook zij bang is om hem te verliezen. ‘Ik wist niet dat ik zo belangrijk ben voor jou.

Hoe minder ik dat voel, hoe bozer ik wordt’ Emotionally Focused relatie Therapie (EFT) helpt je begrijpen wanneer je elkaar kwijtraakt en hoe de misverstanden ontstaan. Dan kan de liefde weer gaan stromen en kun je weer voelen waarom je ooit zo graag samen wilden zijn.

06-4101400 | contact@josekoster.nl | www.josekoster.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).