Adverteren werkt!

bruisende zaken

BEN JIJ EEN echte denker, een specialist,  OF een visionair?

BEN JIJ EEN echte denker, een specialist, OF een visionair?

01-12-2021

Het Enneagram Het Enneagram helpt je om op een diepere laag bewust te worden van wie je bent, wat je drijfveren zijn en hoe je jezelf gedraagt. Dit keer behandelen we de drie types die primair denkers zijn.

Binnen het Enneagram heb je drie types die gericht zijn op denken.

Type 5 de Stille Specialist

Type 5 is de stille specialist en wordt gemotiveerd doordat ze de wereld wil begrijpen. Het wereldbeeld van Enneagram type 5 is dat ze hun schaarse middelen moeten beschermen van de wereld, zodat ze zich kunnen focussen op het opbouwen van kennis en het begrijpen van de wereld. Ze bewaken hun grenzen stevig en zorgen ervoor dat ze niet achterlijk of dom overkomen.

Type 6 de Loyale Scepticus

Type 6 is de Loyale Scepticus en wordt gemotiveerd doordat ze veilig wil zijn en erbij wil horen. Het wereldbeeld van Enneagram type 6 is dat dat de wereld een onveilige plek is vol met dreiging. Daardoor zijn ze constant alert en op de uitkijk voor mogelijke dreigingen.

Type 7 de Enthousiaste Visonair

Type 7 is de Enthousiaste Visionair en wordt gemotiveerd doordat ze het leven volledig wil ervaren en de pijn wil vermijden. Het wereldbeeld van Enneagram type 7 is dat de toekomst vol zit met opwindende mogelijkheden en dat zij met hun visie de wereld een nog aangenamere plek kunnen maken.

Kijk voor de video’s van deze en de overige zes types op onze website: www.wenhcoaching.nl

Wijntjes & Van ‘t Hull Coaching | 06-41189466 ( Caroline) / 06-52589192 (Maaike) info@wenhcoaching.nl | www.wenhcoaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).