Adverteren werkt!

column

December, een maand van geven en ontvangen

December, een maand van geven en ontvangen

01-12-2021

Sinterklaas en mijn verjaardag kregen ieder een deel van de dag. Cadeautjes bij het ontbijt, na school een stukje taart en rond het eten liep de spanning op of we sinterklaas op zijn paard door de straat zouden zien. Éen keer wist ik zéker dat ik de staart van het paard nog net in de steeg zag verdwijnen. Mijn oudere broers kwamen niet meer bij…. herinneringen aan een kerstboom met echte kaarsjes.

Mindfulness verdiepen met heartfulness

Hoe beleef jij deze dagen, nu eind 2021?

Voor sommigen van ons kunnen deze dagen ingewikkeld zijn. Misschien is er een conflict, gemis aan contact, maak je je zorgen….

Compassietraining MBCL

Met onderstaande trainingen in de mooie ruimte van praktijk Van Kind tot Ouder op het prachtige landgoed van Elswout (vlakbij Haarlem). 

Mindful Zelfcompassie training

- Elswout, Overveen 2021 Start woensdagochtend 1 december 10.00
- 12.30 uur

Jaar-groep “Compassie in je dagelijkse leven”

- Elswout, Overveen 2022 3x een hele zondag, 1x een hele zaterdag 6 maart, 27 maart, 24 april, 21 mei

Mail of bel gerust voor meer informatie!

- Elswout, Overveen 2022 Meditatie, inspiratie, uitwisseling en toepassing 10x een zondagmiddag. Start zondag 20 maart

Levenservaringen en nieuwsgierigheid brachten mij bewustwording en inzichten, bij verschillende tradities. Onder de naam ‘De kracht van Compassie’ geef ik met veel genoegen Compassie-trainingen in Alkmaar en Overveen.

Het is een rijkdom mensen hierin te ontmoeten.

Je ontwikkelt een vermogen om met wijsheid en liefde betrokken te zijn bij moeilijke en stressvolle ervaringen, van onszelf en van anderen.

De Kracht van Compassie | Van Maerlantlaan 8, Driehuis | 06-12912252 | www.compassie-training.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).