column

Op weg naar je eigen verhaal Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waarheen ben ik op weg?

Op weg naar je eigen verhaal Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waarheen ben ik op weg?

01-02-2022

In deze verwarrende tijd zoeken we meer dan ooit naar onze eigen koers. De aantrekkingskracht van de buitenwereld is zó groot geworden dat we onze eigen stem vaak niet meer horen. Als je dit pad zelf even niet kunt vinden zijn deskundige richtingwijzers een uitkomst!

Astrologie gaat over de verbinding tussen de zichtbare en de onzichtbare wereld: wie ben ik en hoe laat ik dat zien? Wat jou bezielt, schrijft jouw verhaal.

Geraldine is Evolutionair Astroloog en coach en zij is gespecialiseerd in de zoektocht naar wie je werkelijk bent: de verbinding met je Ziel en het verruimen van je bewustzijn. Charlotte is Theatermaker en haar specialisatie is: de ander in de spotlight zetten en dat kan zowel letterlijk als figuurlijk plaatsvinden. Als een creatieve ruggengraat ondersteunt ze jou om jouw proces (verder) vorm te geven.

Zo werken zij ieder vanuit hun eigen ‘gereedschapskist’ om jouw verhaal helder te krijgen.

Ben je benieuwd hoe jouw geboorte- horoscoop je de weg kan wijzen om steeds meer jezelf te worden en kun je wellicht hulp gebruiken om beter uit de verf te komen? Kijk dan op : www.deoopeningtot.nl en www.devrouwachterjou.nl

Kijk dan op : www.deoopeningtot.nl en www.devrouwachterjou.nl

Vermeerlaan 13N, Hilversum 035-5316379 / 06 -54373416 | www.deoopeningtot.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen