Column

Affirmaties!

Affirmaties!

01-05-2022

Elke dag spreek ik affirmaties uit omdat het mij zelfvertrouwen geeft. Zelf bedachte affirmaties of van mijn inspirator dr. Susan Shumsky. Wat is een affirmatie? Een affirmatie is een gedachte in de vorm van een zin of een aantal zinnen wat een prayer affirmatie wordt genoemd.

I Love Affirmations. Ze geven mij zelfvertrouwen.

Elke dag spreek ik affirmaties uit omdat het mij zelfvertrouwen geeft. Zelf bedachte affirmaties of van mijn inspirator dr. Susan Shumsky.

Wat is een affirmatie? Een affirmatie is een gedachte in de vorm van een zin of een aantal zinnen wat een prayer affirmatie wordt genoemd.

Hoe vaker we een bepaalde gedachte hebben of uitspreek hoe meer we daarin gaan geloven. De kracht van een affirmatie zit ‘m dus in de herhaling. Vertel jezelf vaak genoeg dat je iets niet kunt, iets niet durft of dat het jou weer moet overkomen en dan is het zo want dit is jouw waarheid! Je bekrachtigt je mind. Je voedt je hersenen zo dat ze geloven wat je zegt.

Integreer nieuwe positieve gewoonte in je leven

Programmeer jezelf met positieve gedachten in de tegenwoordige tijd en spreek deze elke dag krachtig uit. Bijvoorbeeld; *Ik Ben goed zoals ik Ben. *Ik Ben mentaal sterk en stabiel. *Ik Ben gezond.

Positieve affirmaties kunnen je ook bevrijden uit de greep van angst en zorgen want ook dit zijn gedachten. Leer om te gaan met angsten en zie ze voor wat ze zijn; iets tijdelijks en niet per definitie reëel. Ga niet zitten piekeren wat in de toekomst zou kunnen gebeuren maar blijf in het hier en nu. Enkele voorbeelden om angst te her-programmeren: *Mijn angst is een gedachte die ik zelf heb gecreëerd. * Ik laat angst, zorgen en spanning los.

* Ik Ben moedig. * Ik zit vol positieve, liefdevolle energie.

Herhaal de affirmaties in je hoofd op elk moment van de dag. Bij het opstaan of voor het slapengaan, in de badkamer, in de auto, op je werk. Op deze manier geef je tijd en ruimte om deze nieuwe positieve gedachte in je leven te integreren.

Wil jij vernieuwing in je leven? Bestel mijn onlinecursus “Mastering your Thoughts” of maak een afspraak!

Spiritueel LevensCoach voor Bewustwording & Verandering. Blijf de bewaker van je eigen gedachten.

LEEF, zoals jij eigenlijk zou willen! Magda Gort

Voor meer informatie: Mind & Thoughts by Magda Hertog Albrechtstraat 79, Bovenkarspel 06-49412960 Bestel mijn onlinecursus! “Mastering your Thoughts” mind.thoughts2019@gmail.com www.mindthoughtsbymagda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen