bruisende zaken

Vaak heb je aan één sessie genoeg!

Vaak heb je aan één sessie genoeg!

01-08-2022

Mijn naam is José Koster. Ik bied (relatie)coaching, ouderbegeleiding, supervisie en training. Ik ben gespecialiseerd in de psychologie van ouderschap en communicatie. Loop je rond met een vraag en wil je dat ik eens met je mee kijk? Welkom!

Tip Probeer jezelf als ouder beter te begrijpen.

Herkenbaar? Helaas komt het in veel gezinnen voor dat ouders zich als opvoeder onmachtig voelen. Dat ze het gevoel hebben de opvoeding niet aan te kunnen. Het is ongezellig door veel ruzie, of een kind claimt continu je aandacht en je ervaart geen tijd en ruimte meer voor jezelf. Je hebt al van alles geprobeerd, maar het lijkt of patronen niet te doorbreken zijn. ‘Daar gaan we weer…’ Het is frustrerend en uitputtend. Je geeft je kinderen alles wat je in huis hebt en juist daarom kun je diep gaan twijfelen aan jezelf. ‘Doe ik het wel goed? Schiet ik niet tekort…?’ Doorgaans heeft dit niks te maken met je kunnen maar spelen er onverwerkte ‘lasten’ uit het verleden van jou als ouder die meespelen.

Zodra je je dit bewust wordt en je jezelf hiervan bevrijdt, zul je meer/anders beschikbaar zijn voor je kinderen en lijken de lastige patronen opeens als vanzelf te verdwijnen. Er komt rust in huis. Dit is een cadeau voor het hele gezin.

Als ouderbegeleider kijk ik met je mee. Hoe gaat het met jou als ouder? Als jij jezelf als ouder beter begrijpt, en goed op je plek kunt blijven, weet jij zelf het beste weet wat werkt in de opvoeding van jou kinderen. Een Individuele Opvoedopstelling biedt inzicht in dat wat speelt in de onderstroom en vaak heb je aan één sessie als genoeg! Welkom in mijn praktijk!

06-41014000 | contact@josekoster.nl | www.josekoster.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen