column

Beauty trends voor de zomer

Beauty trends voor de zomer

01-08-2022

Wat kun je verwachten van het nieuwe seizoen? De nieuwe make-up trends voor de zomer zijn avontuurlijk en een beetje gek.

Glossy lips

Like it or not: de lipgloss vindt deze zomer zijn weg terug in ons make-up kastje.

Dubbelop

Geen gedoe meer met dunne lijstjes, want als het aan de grote modehuizen ligt, mag je aan de bak met de eyeliner. Je zet geen één, maar twee dramatische wings. Eén op het ooglid en één aan de onderkant van het oog.

In één knalkleur

De uitdagende beauty trends houden hier niet op. We dragen deze zomer oogschaduw in één knallende kleur. Je hoeft niet alles zorgvuldig te faden, want het mag gewoon zo op het ooglid.

Puur natuur

Niet alleen de natuurlijke beauty look is aan de hand ideaal voor de luiaards onder ons. Ook de natuurlijke beauty producten maken een opmars dit voorjaar. We zijn steeds meer bezig met duurzaamheid en dat zien we ook terug in de beauty trends van 2022.

Met deze beauty trends van zomer 2022 ben jij klaar voor het nieuwe

TIP! La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. een vrijgezellendag, workshops, bruidsvisagie en business makeup. Neem contact op voor persoonlijk advies.

La Tip | 06-39474707 latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen