08235 More-Itz

Column

Vertel jij je eigen verhaal?

Vertel jij je eigen verhaal?

01-03-2023

Durf jij in deze tijd je stem te laten horen en jouw verhaal te vertellen? Vind je het moeilijk op te staan en je eigen plaats in te nemen? Ontbreekt het je aan zelfvertrouwen? Zoek je naar zingeving?

Misschien wil je het graag, maar weet je niet hoe en kun je wel wat hulp gebruiken. Charlotte Roels en Geraldine Pontenagel hebben hiervoor het juiste gereedschap in handen.

Charlotte is zelfstandig theatermaker, een creatieve duizendpoot die bruist van ideeën en kennis over hoe je dat kunt doen. Moet je verhaal gelezen worden, gehoord worden (podcasts etc) of juist gezien (video, theater)? Zij helpt je de beste weg te vinden.

Geraldine is als Evolutionair Astroloog gespecialiseerd in de zoektocht naar wie je werkelijk bent, de verbinding met je ziel en de verruiming van je bewustzijn. Wat jou bezielt schrijft jouw verhaal.

Je weet zelf wat het beste werkt voor jouw verhaal. Soms heb je alleen iemand nodig die je een duwtje geeft of een steun in de rug. Die even die vrouw achter jou en jouw verhaal is.

Charlotte ondersteunt Geraldine met haar webinars en podcasts zodat haar verhaal door meer mensen gehoord kan worden.

Nieuwsgierig? Vind Charlotte op www.devrouwachterjou.nl Vind Geraldine op www.deoopeningtot.nl

Geraldine Pontenagel

Vermeerlaan 13N, Hilversum 035-5316379 / 06 -54373416

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen