Column

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

01-03-2023

Mijn naam is José Koster. Ik bied (relatie)coaching, ouderbegeleiding, supervisie en training. Ik ben gespecialiseerd in de psychologie van ouderschap, communicatie en familieopstellingen. Loop je rond met een vraag en wil je dat ik eens met je mee kijk? Welkom!

Je kunt je bijna niet voorstellen dat je de lastige situaties waarin je steeds opnieuw vast komt te zitten zélf creëert en in stand houdt. Hoezo…?! Dit is helemaal niet wat ik wil! Het overkomt mij!’ En toch is het waar. Mensen lijden het meest omdat ze vast zitten in zich herhalende negatieve patronen en bezig blijven met de ander. Zolang je je af blijft vragen waarom de ander iets heeft gedaan, of blijft wachten tot iemand met excuses komt houd je een situatie in stand en blijf je hangen in woede, verdriet en verwijten. Dit brengt je niets dan ongeluk en kost je al je levensenergie.

Wanneer je durft te gaan luisteren en leven naar jouw behoeften, verlangens en grenzen, en hier naar gaat leven, zul je merken dat je beter in je vel komt te zitten en dat je ook voor de mensen om je heen een aantrekkelijker persoon wordt. Je geeft hen namelijk ook toestemming om te mogen zijn wie ze zijn. Stoppen met doen wat je altijd deed, wanneer je gaat zien dat je negatieve patronen kunt doorbreken en zelf de regie kunt nemen over jouw eigen leven kom je in je kracht. Sommige dingen overkomen je, maar jij kunt zelf te aller tijden kiezen hoe je hier mee om wilt gaan. Dan sta jij aan het roer. Er zijn altijd drie opties die je kunt kiezen: 1. Kun je de situatie beïnvloeden? Veranderen? 2. Kun je uit de situatie stappen door te vertrekken? 3. Kun je de situatie aanvaarden zoals die is omdat dit voor NU misschien niet heel leuk maar ook niet schadelijk is?

Wil je dat ik eens met je meekijk?

Welkom in mijn praktijk!

06-41014000 | contact@josekoster.nl | www.josekoster.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen