Column

Bruidsmake-up voor de lente bruid

Bruidsmake-up voor de lente bruid

01-04-2023

Felle blush

Felle blush blijft langer zitten en staat zeer mooi op donkere huidtypes. Wel is deze make-up trend door zijn uitstraling vooral geschikt voor de lente- en zomerbruiloften.

Glitter

Een trouwdag is een feestdag dus er mag zeker uitgepakt worden met glitters! Dit jaar zien we vooral veel afwerking met glitter, dus als laagje over je oogschaduw.

Bordeauxrode lippen

Het is een mooie manier om warmte aan je look toe te voegen, al is het wel goed om te kijken welke kleur bij je huidskleur past door veel kleuren te testen van tevoren. Vooral bordeauxrood kan nog wel eens bleek maken, en dat wil je wellicht liever niet.

Natuurlijk

Op een bruiloft willen we wel iets meer dan een no make-up make-up look, maar zeker niet te heftig! Ga voor het accentueren van je eigen gezichtskenmerken: zet je wenkbrauwen aan, gebruik een subtiele mascara (geen nepwimpers) en benadruk je natuurlijke lipkleur.

Glow

Een huid die zo straalt dat er bijna een laagje water op lijkt te liggen, is nog steeds wat we willen in 2023. Ook bruiden willen die glowy afwerking en gaan aan de slag met highlighters en bronzers met een glittertje erin.

TIP! La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. een vrijgezellendag, workshops, business makeup en mooie bruidsvisagie en kapsels. Neem contact op voor persoonlijk advies.

La Tip 06-39474707 info@latip.nl www.latip.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen