bruisende zaken

De beste hulp in professionele schoonmaak

De beste hulp in professionele schoonmaak

01-05-2023

Ga aan de slag met de schoonmaakdiensten van schoonmaakbedrijf DannyPro

DannyPro staat in voor het levert veel verschillende soorten diensten. Wij hebben ruime ervaring in het schoonmaken van kantoren, scholen en flats, maar zijn van alle markten thuis! Van kinderdagverblijven tot winkelcentra, Ook voor horecaschoonmaak, zoals restaurants, kunt u ons inschakelen.

Yordanka hanteert voor bedrijven een tarief tussen de € 20,- en € 25,- (excl. btw).

Voor particulieren is het tarief in overleg. Neem vooral contact op via 06-85122406 om te kijken wat zij voor u kan betekenen!

DannyPro is een professioneel schoonmaakbedrijf gevestigd in Amsterdam. Met jarenlange ervaring is DannyPro van alle markten thuis! Bent u als bedrijf op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf? DannyPro doet al een flink aantal jaren schoonmaakwerkzaamheden door heel Nederland.

Door onze uitgebreide ervaring en expertise kunt u voor de meest uiteenlopende schoonmaak- en onderhoudsklussen tegen een scherp tarief bij ons terecht.

Kijk op de website voor meer info www.dannypro.nl

Schoonmaakbedrijf DannyPro | 06-85122406

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen