Column

Leer alles over de beautytrends zomer 2023

Leer alles over de beautytrends zomer 2023

01-06-2023

Een trend die een grote hype is op Tiktok is mid-tone blushing. Het gaat daarbij om de finishing touch van je make-up look, waarmee je eigenlijk de blush en onder ogen make-up op perfecte manier bij elkaar brengt.

Dramatische wing eyeliner

Ben jij fan van eyeliner? Goed nieuws, want deze zomer mag je compleet uitpakken wat het gebruik van eyeliner betreft. Geen simpele lijn die nauwelijks te zien is. In de zomer is de dramatische wing eyeliner hot. Zeker als je dit combineert met kunstwimpers of het gebruik van een goede mascara die je wimpers voller en langer laat lijken.

Creëer een koele oogopslag door de juiste oogschaduw

Voor de make-up trends 2023 geldt dat je ogen een grote rol spelen. Dat is niet vreemd, want ogen spreken tot de verbeelding en zijn vaak het eerste dat je opvalt als je iemand nieuws ontmoet.

Opvallende glimmende jukbeenderen

Hou jij meer van glitter en glam? Dan is deze trend iets voor jou. Deze zomer mogen je jukbeenderen in de spotlight gezet worden. Dat doe je door subtiele licht glimmende poeder op je jukbeenderen aan te brengen. Als je het goed doet, lijkt het alsof je gezicht extra diepte en dimensie krijgt.

TIP! La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. een vrijgezellendag, workshops, business makeup en mooie bruidsvisagie en kapsels. Neem contact op voor persoonlijk advies.

La Tip | 06-39474707 latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen