Column

Make-up trends Zomer 2018

Make-up trends Zomer 2018

31-05-2018

Mijn naam is Annemieke Tip. Styling, hair & make up artist. Ik ben helemaal gek van alles op het gebied van styling, hair en make-up.

Elke look heeft mijn aandacht. Zo ook de nieuwe make-up trends voor de zomer van 2018. 

Statement eyes Subtiel maar toch krachtig, dat is de bedoeling van statement eyes, die helemaal hot zijn in de zomer van 2018. Je mag je oogschaduw dik aanzetten op je oogleden en deze zelfs aanbrengen tot aan je wenkbrauwen. Je kunt de oogschaduw ook ónder je ogen aanbrengen zodat je ogen nog groter lijken (wees niet bang om te overdrijven). Kies voor zachte koperkleurige en pasteltinten deze zomer.

Sexy. Brushed up brows Stop met epileren. Grote en volle wenkbrauwen zijn namelijk in deze zomer. Je mag ze zelfs omhoog borstelen zodat je een nóg wildere look krijgt. Als je voor deze look gaat kies dan voor een basis make-up met mooie naturel tinten. Wauw, je ziet er uit als een natural beauty die net van de catwalk komt gelopen.

Glow, glow, glow Shine bright like a diamond mag je heel letterlijk nemen. Sinds de komst van highlighters kunnen we niet meer zonder. Je huid ziet er meteen stralend gezond uit met wat subtiele glitters boven je jukbeenderen. Probeer ook eens een rosé gouden highligter, zo zie je er meteen een stuk bruiner uit. Statement eyeliner Dit is misschien wel de meest gewaagde look van allemaal, maar toch kun je dit heel subtiel doen.

Eyeliner mag nu namelijk ook ónder je oog en je kan er creatieve dingen mee doen, zoals het tekenen van streepjes of stipjes. Super leuk om mee te experimenteren voor festivals deze zomer. La Tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. een vrijgezellendag. Neem contact op voor een persoonlijk advies!

La Tip | 06-39474707 | latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen