BRUISENDE COLUMN

Yes... ik heb mijn streefgewicht bereikt met Cambridge Weight Plan

Yes... ik heb mijn streefgewicht bereikt met Cambridge Weight Plan

31-05-2018

Mijn naam is Marla van Wijngaarden, geboren en getogen in Haarlem. Ik ben dus een echte Haarlemse mug.

Slank worden én blijven!

Ik ben een werkende moeder van 2 jongens. Ik ben 53 jaar oud, maar voel mij dankzij Cambridge Weight Plan een stuk jonger. 

Op een gegeven moment was ik er klaar mee, om die extra kilo’s mee te slepen. Tientallen pogingen had ik gedaan om van mijn overtollig gewicht af te komen, maar in je uppie is dit nu eenmaal niet makkelijk. Via een vriendin ben ik in aanraking gekomen met Cambridge Weight Plan. Zij was veel afgevallen en al een tijdje op haar streefgewicht. “Zou dit ook iets voor mij zijn?,” dacht ik. Ik heb een afspraak gemaakt met Roos Zantkuyl en na het intakegesprek, waarin de ins en outs van het dieetprogramma is uitgelegd, ben ik enthousiast begonnen.

Het is een dieet op maat en ik begon met stap 3. Zo kon ik ’s avonds gewoon met mijn kinderen mee eten. Cambridge Weight Plan bestaat uit een stappenplan. Per stap kreeg ik een heel overzichtelijk overzicht van wat ik mocht eten en lekkere recepten. Ik hield in mijn clientenmap bij wat ik gegeten had en zo kon Roos mij ook adviseren om gezonde keuzes te maken. Ik heb ontdekt, dat ik heel creatief kan zijn met combineren van voeding. Tijdens deze “reis” werd ik mij ervan bewust hoeveel minder gezonde dingen ik ongemerkt in mijn mond stopte. Ook tijdens het boodschappen doen in de supermarkt, zag ik producten die ik beter zelf kon maken. Veel gezonder en dan geen rare toevoegingen in mijn eten.

Het afvallen ging heel goed en ik heb mijn streefgewicht bereikt. Nu sta ik voor mijn grootste uitdaging... op gewicht blijven. De vele complimenten die ik van iedereen krijg geven mij de stimulans om mijn gezonde levensstijl voort te zetten. Zelfs mijn kinderen smullen mee van de heerlijke Cambridge Weight plan recepten. Het sporten gaat stukken beter. Ik voel mij letterlijk en figuurlijk een stuk lichter. Ik voel mij heerlijk in mijn vel zitten en daar heeft Cambridge Weight Plan/Roos Zantkuyl mij bij geholpen. Ik kan dit afvalprogramma van harte aanbevelen. Want als ik het kan, kan iedereen het!

Gezond en Goed Gevoel met – Roos Zantkuyl Voorzorgstraat 57 Haarlem | 06-11 74 15 48 r.zantkuyl@xs4all.nl | www.gezondengoedgevoelmet.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen