column Collette Janssens

Juli-lijf...

Juli-lijf...

29-06-2018

Heb je dat ook dat je 's morgens opstaat en langs de spiegel loopt en denkt: “pffff, alweer juli maar mijn lijf is duidelijk nog niet in de juli stand?

Wij herkennen dat gevoel en willen je daarbij graag helpen. Wat kunnen we dan voor je doen?

Wij werken met een zichzelf al 50 jaar bewezen geautomatiseerde, spierstimulerende behandeling die identiek is aan een traditionele work-out. Deze behandeling biedt een ideale uitkomst voor vrouwen die niet kunnen, mogen of willen trainen. Met de elektrotraining van Bailine train je je lichaam op een gerichte wijze, zonder dat je je hoeft in te spannen. Het programma van Bailine helpt je bij de opbouw van een gezonde, soepele spiermassa. Wij hebben meer dan 90 speciaal ontwikkelde simulatorprogramma’s, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Dus heb je een specifiek gebied van je lichaam waar je aan wil werken? Met de aanpak van Bailine kunnen we je gericht behandelen.

Als gediplomeerde professionals geven we je graag aanvullend advies en door middel van motivatie-cd’s en voedingsadviezen bereik je langdurig resultaat en ontwikkel je een gezondere levensstijl. Bailine is meer dan figuurvorming: wij gaan voor een blijvend resultaat! Verder kun je nu nog alleen in Haarlem terecht voor het allernieuwste Lymfedrainage en bindweefselmassage programma ontwikkeld door Bailine Noorwegen. Met behulp van dit programma kun je een grote reiniging van het lichaam uitvoeren en opgeslagen afvalstoffen worden verwijderd. Naast vele effecten vermindert het ook de cellulitus en simuleert het de bloedomloop. Dus wil je langs die spiegel of etalage lopen en denken “Wauw, hallo zomerlijf”, kom dan naar Bailine en vraag een gratis proefbehandeling aan (houd rekening met een wachttijd).

Marnixplein 21, Haarlem 023 532 0016 / 0 6-55 93 44 29 haarlem@bailine.nl collette@naturalhealthcenter.nl www.naturalhealthcenter.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen