bruisende zaken

Een strakkere buik zonder sporten

Een strakkere buik zonder sporten

31-08-2018

Onlangs heb ik op uitnodiging van Collette Janssens van Natural Health Center / Bailine een bruisende behandeling gehad.

Eerst kreeg ik een uitgebreide uitleg over het ontstaan van Natural Health Center / Bailine, dat al 50 jaar bestaat

Collette vroeg mij wat mijn doel is en heb haar verteld dat ik wel graag een strakkere buik zou willen. Ik kreeg een uitgebreide intake waarna het vetgehalte en lichaamsgewicht gemeten werd. De behandeling begon en er werden heel veel elastische banden om mij gelegd en onder deze banden kwamen pads op mijn buik, rug, billen en dijen. Daarna kreeg ik een hoofdtelefoon op waarna ik extra uitleg kreeg over de Bailine behandeling. Collette startte via de computer, waar ze al mijn metingen had ingegeven, de therapie. Ze had hem op standje 21 gezet en vertelde dat standje 31 normaal is. Ik moet zeggen dat dat best intensief is, alsof je aan het sporten bent. Alle spieren die ik normaal niet gebruik waren actief maar het voelde echt heerlijk aan. De proefbehandeling die ik kreeg duurde 20 minuten. “Normaal, legde Collette uit, duurt een behandeling 30 minuten. Voor het gewenste resultaat moet je deze behandeling twee keer per week doen.” Ik vond het heel goed dat je naast de behandeling ook nog een uitgebreid voedingsadvies krijgt. Mijn doel is dat ik weer een strakkere buik krijg, het hoeft echt geen sixpack te zijn, haha

Collette vertelde dat 3 tot 5 centimeter minder buik bij mij mogelijk is, geweldig toch! Het is een aanrader ook voor mannen, zelf ga ik zeker verder met deze behandeling om mijn doel te bereiken. Collette, bedankt voor de goede uitleg en de fijne behandeling.

Wil je ook een mooier figuur met minder moeite?

Natural Health Center / Bailine Marnixplein 21, Haarlem 023 532 0016 / 0 6-55 93 44 29 haarlem@bailine.nl collette@naturalhealthcenter.nl www.naturalhealthcenter.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen