bruisende zaken

Maak hét onderscheid op de arbeidsmarkt!

Maak hét onderscheid op de arbeidsmarkt!

31-08-2018

Isabel Hamer is een echte praktijkvrouw. Ze heeft al meer dan 30 jaar ervaring in loopbaan- en re-integratie coaching. Sinds 9 jaar helpt ze als zelfstandig loopbaanprofessional mensen om vanuit een bewuste keuze koers en richting te bepalen in hun loopbaan.

Sparringpartner
“In mijn praktijk kom ik veel werknemers tegen die om wat voor reden dan ook zijn vastgelopen in hun werk,” vertelt Isabel enthousiast. “Ze willen iets anders maar weten niet goed wat, of zijn langdurig uitgevallen door ziekte of een ongeval. Er hoeft niet perse sprake te zijn van een probleem, het is sowieso fijn om af en toe met iemand te kunnen sparren over waar je nu in je loopbaan staat ten opzichte van waar je in de toekomst naar toe wilt.”

Vooral ook doen!
“Na een brede inventarisatie in het eerste gesprek komen we tot een vraagstelling, die totaal anders kan zijn dan degene waar je oorspronkelijk mee binnenkwam. Vervolgens maken we een verdiepingsslag om te komen tot jouw fundamenten; waar loop jij warm van? Een en ander werken we uit in een concreet actieplan, uiteindelijk gaat het er immers om dat je ook daadwerkelijk iets gaat doen!”

Jouw eigen geluid
“Ik ben nieuwsgierig naar jouw eigen geluid, jouw persoonlijke authenticiteit. Daar gaan we dan ook naar op zoek in onze gesprekken. Beslissingen die je neemt op basis van jouw intrinsieke motivatie zijn altijd goed, daar ben ik van overtuigd. Ik vind het heerlijk om je bij de hand te nemen en dat zetje te geven dat je nodig hebt om je eigen koers te gaan varen.”

Rugzak vol bagage
“Door je te verrassen met verfrissende, andere invalshoeken creëer ik bewustzijn en zet ik je in beweging. Het kan heel confronterend zijn, maar het is meer dan de moeite waard. Uiteindelijk vertrek je met een rugzak vol bagage waar je je hele leven op terug kunt vallen.”

Tip
Isabel werkt niet alleen met individuele werknemers maar ook met teams!

“De kunst is verbinding te leggen tussen jouw persoonlijke authenticiteit en jouw werk”

Voor een ander geluid | 06-17448088 | isabel.hamer@vooreenandergeluid.nl | www.vooreenandergeluid.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen