Column

Moet jij ook zoveel?

Moet jij ook zoveel?

31-08-2018

Het gewone leven is weer begonnen na een heerlijke zomer

…Dan begint het weer: Je overvolle agenda. Je rent van werk naar huis dan snel naar school voor de kinderen en zo weer naar je ouders. Je hebt verjaardagen en andere verplichtingen, voor je het weet, zit je weer helemaal vast in het MOETEN.

Ga maar eens na wat je allemaal moet; je moet naar je werk, je moet je kinderen te eten geven, de was doen, je collega aanhoren, een praatje maken bij de buurman. En oh ja, je moet sporten en soms ook nog afvallen. Pfff wat een lijst. Vaak kom je op een gegeven moment vast te zitten in al dat moeten. Heb je jezelf weleens afgevraagd waarom je zoveel moet en van wie je dat allemaal moet. Moet het van jezelf, je vrienden, je familie?

Maak eens een lijst en begin elke keer met ‘ik moet…’ Als je die lijst hebt gemaakt, kijk vervolgens of je dat nog steeds wilt doen. Je hebt echt een keuze, maar die ‘moet’ je wel durven maken. Durf te kiezen voor jezelf! Loop je daarin vast, dan kunnen we samen kijken waar je ‘nee’ kan gaan zeggen. Spirituele Psychologie leert jou in je kracht te komen.

Praktijk voor Spirituele Psychologie Zijlweg 301 Haarlem | 06-23318056 | louise@louisetuijt.nl | www.louisetuijt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).