bruisende zaken

    Voor de  perfecte look!

Voor de perfecte look!

30-09-2018

Mijn naam is Annemieke Tip. Styling, hair & make up artist. Heel mijn leven ben ik al graag creatief bezig geweest. Ik ben dol op nieuwe uitdagingen en ga altijd helemaal op in mijn werk. Een oog voor detail vind ik in dit vak erg belangrijk. Dat maakt het verschil. Als ik ergens voor ga dan ga ik er ook helemaal voor. En wil ik alles tot in de puntjes perfect hebben. Ik ben helemaal gek van alles op het gebied van styling, hair en make up. Elke look heeft mijn aandacht. Dus laat het me weten!

La Tip is te boeken voor make-up, styling en hair voor workshops, feest make up, bruiloft, gala, modeshows, fotoshoots, bedrijvenshoots, maar ook voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een beauty-arrangement voor een vrijgezellendag!

Heeft u interesse, wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact met mij opnemen.

La Tip | 06-39474707 | latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).