bruisende zaken

12 jaar Vakmanschap, enthousiasme en betrokkenheid

12 jaar Vakmanschap, enthousiasme en betrokkenheid

30-09-2018

Brigitte Spaan en Kitty van Louvezijn werkten al jaren als schoonheidsspecialiste bij een drogisterij in Haarlem, toen zij de mogelijkheid kregen om de bestaande klanten over te nemen. Daar hoefden de dames niet lang over na te denken.

In het voor- en najaar organiseert Les Amies workshops make-up met het hippe merk Pupa.

Schoonheidssalon Les Amies beleefde twaalf jaar geleden dan ook een gouden start. Anno 2018 is het nog steeds een plek waar persoonlijke aandacht centraal staat, betrokken en warm. Ervaar het zelf! Les Amies biedt een zeer uitgebreid aanbod van huidverzorgende en ontspannende behandelingen voor zowel gezicht als lichaam, evenals massages. Ook voor het aanbrengen van een dag- of bruidsmake-up bent u hier aan het juiste adres

Zoutsteen massage
“Helemaal nieuw en hot is de zoutsteenmassage”, vertelt Brigitte. “Hierbij word je eerst gemasseerd met warme zoutstenen, gevolgd door een pakking met Himalaya zout en warme olie. Dit zout staat bekend om de beschermende, zuiverende en genezende werking. De massage verlicht bovendien spierpijn en stimuleert de stofwisseling.”

Behandeling op maat
“Je kunt bij ons je eigen behandeling samenstellen. We werken met producten van verschillende merken, met ieder een eigen, unieke manier van behandelen. Door goed te luisteren naar onze cliënten kunnen we adviseren welke merken het beste passen bij hun wensen.”

Ontspanning én huidverbetering
De meeste mensen komen vooral voor de ontspanning en willen even tot rust komen. Uiteraard hebben we ook huid verbeterende behandelingen, maar daarbij werken we niet of nauwelijks met apparatuur. We blijven bij de basis en daarmee bij onszelf.”

“Even genieten van een momentje voor jezelf”

Eigenaresse: Brigitte Spaan en Kitty van Louvezijn Kleine Houtweg 11 Haarlem | 023-5514395 lesamies@planet.nl | www.les-amies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).