Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Maryvonne Verkerke

Maryvonne Verkerke

02-01-2019

Juul mailt me: “Hoe kan ik mijn gedachten stoppen? Mijn hoofd blijft maar malen, het lukt me niet om te stoppen met piekeren. Ik lig vaak ’s nachts wakker van het tobben. Ik heb ineens weinig energie en ben niet meer zo positief. Mijn werk begint er ook onder te leiden. Ik voel me gespannen, ongeconcentreerd en vermoeid.”

Juul vraagt of mindfulness haar kan helpen om haar klachten verminderen? Jazeker! Een mindfulnesstraining ondersteunt bij het anders leren omgaan met gedachten. Je stapt uit de automatische piloot en leert om meer aanwezig te zijn met je aandacht in de dag, in het hier en nu. Mindfulness geeft je handvatten voor het anders omgaan met onrust, stress, angst of pijn. Zo krijg je rust in je hoofd en rust in je lijf. Mindfulness wordt ook wel aandachttraining genoemd. Je traint je hersenspierballen, zoals je in de sportschool de spierballen van je lichaam traint

Mijn naam is Maryvonne Verkerke. Ik werk met veel plezier als mindfulnesstrainer, compassietrainer en ACT therapeut in mijn praktijk in Haarlem-Noord op locatie van Balans&Co. Je kunt een 4-weekse mindfulnesstraining volgen als kennismaking of een volledig 8-weeks mindfulnessprogramma.

Mindful Studio Haarlem Marsmanplein 116C Haarlem 06-30773972 info@mindfulstudiohaarlem.nl www.mindfulstudiohaarlem.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen