bruisende zaken

Voor een mooie,   stralende huid

Voor een mooie, stralende huid

30-09-2018

Toen schoonheids-specialistes Romina ten Hoope en Danielle Pijnaker elkaar leerden kennen tijdens hun werk, was er meteen een persoonlijke klik. Ze deelden een droom, namelijk het realiseren van een eigen schoonheidssalon. Toen er een pand vrijkwam aan de Ramplaan, grepen ze hun kans en openden ze samen de deuren van Beauty Clinic Haarlem.

“Dankzij de huiselijke sfeer voelen klanten zich snel op hun gemak”

Bij Beauty Clinic Haarlem kun je terecht voor een breed scala aan behandelingen; van gezichtsbehandelingen en massages tot permanente make-up en Gel Lak. “Als je hier voor het eerst komt, raden we een ‘Meet us’ treatment aan. Dit is een kennismakingsbehandeling van een uur waarin je voor een klein prijsje kunt ervaren wat we allemaal te bieden hebben.”

Focus op huidverbetering
“We richten ons met name op huidverbetering en werken met innovatieve merken als DermaQuest en Comfort Zone (volledig ‘vegan’). Als het gaat om anti-aging kun je met bindweefselmassage, ofwel natuurlijke botox, uitstekende resultaten behalen. Microdermabrasie behoort ook tot de mogelijkheden, evenals fruitzuur peelings in verschillende intensiteiten. De dermaroller is ideaal om huidvernieuwing te stimuleren. Met de t-away kunnen we bovendien o.a. bloedblaasjes, pigmentvlekken en steelwratjes verwijderen.”

Een sprekend gezicht
“Verder zijn we gespecialiseerd in de behandeling van acne. Dit wordt over het algemeen grotendeels vergoed door de zorgverzekering.” Wil je niet alleen een mooie huid maar ook een sprekend gezicht? Dan is permanente make-up wellicht iets voor jou. “Middels microblading tekenen we flinterdunne haartjes tussen de eigen haren, waardoor de wenkbrauwen veel voller lijken. We kunnen ook een permanente eyeliner zetten.”

Ook voor ontspanning
Uiteraard kun je ook gewoon binnenlopen voor een ontspannende massage. “Voordat we aan de slag gaan, plannen we sowieso een intake, inclusief huidanalyse, waarin we bespreken wat je wensen zijn en eerlijk aangeven wat we al dan niet kunnen doen om je huid te doen stralen. Dankzij de huiselijke sfeer in onze salon voelen klanten zich hier gelukkig al snel op hun gemak.”

Beauty Clinic Haarlem verkoopt ook cadeaubonnen!

Ramplaan 50 Haarlem 06-57671671 ( Romina) 06-22238966 (Danielle) info@beautyclinichaarlem.nl www.beautyclinichaarlem.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).