Column

Heeft u ook wel eens      last van boorangst?

Heeft u ook wel eens last van boorangst?

30-09-2018

Makkelijk en flexibel ophangsysteem

Je heb alles opnieuw geschilderd en je muren laten stuken. Hartstikke mooi maar nog wel een beetje kaal. De foto’s en schilderijen moeten weer aan de muur. Dat betekend gaten boren! Je moet er niet aan denken. Geen nood als dealer van STAS schilderij ophangsystemen heeft Capricorn Lijsten verschillende stijlvolle en geraffineerde oplossingen waarbij, eenmaal aangebracht, je nooit meer in de muren hoeft te boren. Aan een schilderij ophang systeem kun je alle ingelijste afbeeldingen, schilderijen maar ook voorwerpen, borden of panelen ophangen die je gemakkelijk kan verhangen zonder meer te hoeven boren. Naast het gemak van het ophangen vormen de rails ook een geraffineerde overgang tussen plafond en muur. Des gewenst kunnen bepaalde typen rails ook geleverd worden met fraaie armaturen en diverse spots om kunstwerken optimaal te belichten. In de winkel zijn diverse voorbeelden van ophangrails en schilderijverlichting te zien waar Ron en Trudy je graag alles over vertellen. De ophangrails zijn makkelijk zelf aan te brengen maar wil je liever de rails op een vakkundige manier bij je aan laten brengen, dan komt Ron daar ook graag voor langs

Tip Bij Capricorn Lijsten kun je gratis parkeren voor de deur.

Nieuweweg 57 | Hoofddorp | 023-5626662 info@capricornlijsten.nl | www.capricornlijsten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).