Column

 Hairextensions  van Refresh Make up & Hair

Hairextensions van Refresh Make up & Hair

30-09-2018

Ga je voor meer volume, verlenging of een totaal nieuwe look? Dan ben je bij Pamela Wolfsen aan het goede adres. Refresh Make up & Hair werkt alleen met de beste hairextensions merken.

“Het specialisme van refresh Make up & Hair is en blijft het zetten van hairextensions. Hiermee kun je meer volume en meer lengte creëren. Ik werk met de beste merken, in verschillende prijsklassen

Sinds kort heb ik een nieuw merk, Double True. Bijzonder is dat hun extensions beschikken over een zogenaamd ‘natural end’, waardoor je maar weinig bij hoeft te snijden om het zo mooi en zo natuurlijk mogelijk te laten vallen. Daarmee zijn ze zeer geschikt voor dames met wat fijner haar.”

Tip! Voor hairextensions kun je ook een abonnement afsluiten.

(gevestigd in Hairlounge Hoofddorp) Kruisweg 947 Hoofddorp 06-23881457 info@refreshhairsalon.nl www.refreshhairsalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).