bruisende zaken

Een lijst is als een mooie jas...

Een lijst is als een mooie jas...

31-10-2018

Hij moet precies passen Trudy en Ron van der Elst hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het inlijsten van allerlei afbeeldingen. Sinds 7 jaar is het bedrijf gevestigd aan Nieuweweg 57 in Hoofddorp. Veel trouwe, vaste klanten - zowel overheden en bedrijven als particulieren - weten hen hier te vinden.

Tip Bij Capricorn Lijsten kun je gratis parkeren voor de deur.

Van een foto, schilderij, certificaat en eenvoudige kalenderplaat tot erespelden, oversized posters, een bruidsjurk en wandelstokken; je kunt het zo gek niet bedenken of het kan worden ingelijst. “Het is iedere keer weer een uitdaging om een creatieve oplossing te vinden”, vertelt Ron enthousiast. “Wij laten je zien hoe je zorgt dat datgene wat je aan de muur wilt hangen, optimaal tot z’n recht komt. ”

Nieuweweg 57 | Hoofddorp | 023-5626662 info@capricornlijsten.nl | www.capricornlijsten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen