bruisende zaken

Feestdagen   make-up... Neutraal en subtiel  met accenten

Feestdagen make-up... Neutraal en subtiel met accenten

01-12-2018

Op de catwalks van bekende designers zie je vooral dat er heel veel verschillende stijlen door elkaar heen lopen. Wat we zeker niet gaan doen tijdens de feestdagen is ‘alles’ en ‘heel veel’. Houd de basis rustig, focus je op de ogen of de mond en voeg hier en daar wat glitter of metallic accenten toe.

Do’s en don’ts - Houd de basis neutraal. - De focus ligt minder op het shapen van het gezicht. - Zorg voor een gezonde teint met een subtiele blush

- Voeg enkele accenten toe. - Eyeliners in aubergine, oranje of grijs krijgen een grafische, soms futuristische vorm. - Breng een kleur aan in de waterlijn van het oog

Dit kan een subtiele of iets extremere kleur zijn. - Voorzie de huid van een lichte gloss. - Breng subtiel wat glitters aan op de jukbeenderen om deze te highlighten. - Verwerk de glitters eventueel door op de ogen, maar ga niet te extreem. - Houd de lippen nude en goed verzorgd. Breng eventueel wat gloss aan, maar niet te veel kleur. - Zet de arcadeboog licht aan met een taupekleur. - Werk ook onder het oog met eyeliner of oogschaduw

Zet de make-up naar boven voor een liftend effect

Rocky Eyes Annemieke: “Wil je toch iets extremer deze Kerst of oud & nieuw, ga dan voor de Rocky Eyes-trend. Hierbij zijn de ogen geïnspireerd op de rock make-up en uitgewerkt in ‘cat eyes’. Voeg een eyecatcher toe in zilveren of bronzen glitters of metallic.”

La tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. een vrijgezellendag. Neem contact op voor een persoonlijk advies!

La Tip | 06-39474707 | latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).