Column

  Verlangen  vorm geven?

Verlangen vorm geven?

01-12-2018

We gaan weer richting Kerst. In tijdschriften verschijnen de jaarlijks terugkerende beelden van lachende mensen aan feestelijk gedekte tafels.

Geënsceneerde foto’s zijn het. Geen vuiltje aan de lucht. Een fluitje van een cent. Geen realiteit

Toch verwijst deze reclame naar een verlangen. Een verlangen wat in ons leeft. Verborgen onder drukke werkzaamheden. Soms hoopvol oprijzend met goede voornemens voor het Nieuwe Jaar

Rust, licht, ruimte. Aanwezig zijn in dit moment. Erkennen wat is. Contact. Levensvreugde. Wijsheid. Compassie. Liefde. Vrede. Grote woorden, dat wel… Maar er valt best iets te leren door te mediteren

Wat zou er gebeuren als ik hier tijd voor vrijmaak? Als ik het inplan in mijn misschien reeds overvolle agenda? Om het makkelijker te maken mediteren we in ZenPunt samen. In kleine groepen en onder deskundige begeleiding. Zo leer je mindfulness integreren in je dagelijks leven.

Wie weet, ontmoeten we elkaar. Je bent van harte welkom!

Nieuwe Gracht 86 Haarlem | 06-48475451 info@zenpunt.nl | www.zenpunt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen