bruisende zaken

   Op zoek naar                    stilte

Op zoek naar stilte

01-01-2019

Kate Maslowska werkte als diabetische voetverzorger samen met een huisartspraktijk en podotherapeuten. Om zich voetreflextherapie helemaal eigen te maken, studeerde ze vier jaar, liep ze stage in een ziekenhuis in China en volgde ze lessen aan de universiteit in Beijing.

Wat is voetreflextherapie?

Voetreflextherapie is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die oorspronkelijk afkomstig is uit China. Ze gaat er van uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met specifieke plekken op de voeten. Massage van deze gebieden kan de energiedoorstroming verbeteren, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. “Het is boeiend hoe het menselijk lichaam werkt”, aldus Kate. “Voetreflextherapie is dan ook helemaal mijn passie.”

Ultieme staat van ontspanning

“In onze drukke maatschappij worden we erg onder druk gezet. We hebben het idee dat we aan allerlei eisen moeten voldoen en lopen onszelf voorbij. Op een gegeven moment kan je lichaam aan de noodrem trekken door een klachtenpatroon te creëren dat je motiveert om stil te staan bij jezelf. Voer je de innerlijke spanning nog verder op, dan knijp je als het ware steeds meer de energiebanen of meridianen af, waardoor minder levensenergie de cellen kan bereiken. Hoe geef je gehoor aan de signalen van je lichaam? Via voetreflextherapie komt je lichaam in een ultieme staat van ontspanning, waardoor zelfgenezing begint; je lichaam en geest krijgen de aandacht waar ze zo naar verlangen.”

Indrukwekkende resultaten

“Het is prachtig om te zien hoeveel je kunt bereiken met voetreflextherapie, niet alleen in de verlichting van mentale en fysieke klachten, maar ook bij het voorkomen van gezondheidsproblemen. Dit wordt ook ondersteund door onderzoek. Mensen merken al na de eerste behandeling wat voetreflextherapie met ze doet, ze vragen zelf om een vervolg.”

“Voorkomen is beter dan genezen”

Voetspoor Waarderweg 19 Haarlem 06-44718800 reflextherapie.voetspoor@gmail.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen