column

 Trendy kleuringen  van Refresh Make up & Hair

Trendy kleuringen van Refresh Make up & Hair

01-01-2019

Pamela is tevens gespecialiseerd in mooie trendy kleuringen zoals balayage en ‘free hand painting’. Warme tinten zijn momenteel helemaal in.

Balayage is één van de meest gewilde trends. Met de balayage techniek creëer je subtiele en natuurlijke highlights in het haar, zonder duidelijke uitgroei. Het gaat om een specifieke manier van inzetten van kleur, om een mooie overgang te creëren van donker naar licht. Vandaag de dag is de meest gevraagde look de look waarbij je een natuurlijke set highlights krijgt, waarvan de puntjes een heel stuk blonder en lichter zijn.

Bij de kleurprocedure met painting techniek wordt het product met een strijkende freehand beweging op de lokken aangebracht zonder gebruik van folies. Hierdoor krijg je een zacht verloop en graduatie, wat zorgt voor een natuurlijker kleurresultaat, alsof het is ontstaan door de zon. De haarstylist ziet precies waar sommige nuances lichter of dieper gemaakt moeten worden in aansluiting op de natuurlijke groei en valling van het haar. Dit kan in veel verschillende kleuren/nuances toegepast worden.

(gevestigd in Hairlounge Hoofddorp) Kruisweg 947 Hoofddorp 06-23881457 info@refreshhairsalon.nl www.refreshhairsalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen