column

Fit en slank worden en ook fun hebben!

Fit en slank worden en ook fun hebben!

01-01-2019

Als Cambridge Weight Plan consulent vind ik het belangrijk om het totaalplaatje voor het krijgen en behouden van een gezond gewicht aan te bieden. Voeding en je mindset zijn heel belangrijk als je wilt afvallen. Bewegen is ook essentieel.

En dat laatste stukje ga ik nu ook aanbieden in mijn afslankpraktijk. Veel mensen met overgewicht ervaren een drempel om te gaan sporten in een sportschool. Men voelt zich vaak bekeken, heeft geen conditie en zo zijn er legio argumenten te noemen die je tegenhouden om in beweging te komen. Daarom ben ik zo blij om vanaf half januari deze laagdrempelige manier van bewegen aan te bieden. Lekker stevig doorstappen in de frisse buitenlucht met een groepje gelijkgestemden door middel van Easy to Powerwalk.

Wat is Powerwalken?
Het is stevig doorwandelen met een krachtige armbeweging. We gaan niet hardlopen of joggen. Door het bewegen van je armen en het flink doorstappen gaat je hartslag omhoog, waardoor je vet gaat verbranden. We bouwen zo geleidelijk de conditie en het uithoudingsvermogen op. Bewegen helpt je om je hoofd leeg te maken; mentale ontspanning. Zeker buiten in de natuur. Ik zie het als quality time voor jezelf. Door bewegen verbetert de conditie van je hart en bloedvaten, je cholesterolgehalte wordt lager en het versterkt je spieren. En wat mij betreft gaan dit gezellige lessen worden met elkaar. Fit & fun gaan hand in hand! Ook als je niet wilt afvallen, maar wel aan je conditie wilt werken ben je bij mij welkom. Kun je bijvoorbeeld door lichamelijke klachten niet zwaar sporten, ook dan is Easy to Powerwalk heel geschikt voor jou.

Ik ga de lessen van 3 kwartier op verschillende locaties in Haarlem e.o., verschillende dagen/tijden aanbieden. Je kunt een losse les kopen en zo kijken of het bij je past. Maar ik bied ook leskaarten van 10 lessen aan. Dan ben je uiteraard goedkoper uit.

Gun jij jezelf deze quality time?
Kijk eens op fb.me/zessionpowerwalkhaarlem of neem contact met me op: tel. 06-11741548 of mail naar zessionpowerwalkhaarlem@hotmail.com

Gaan jullie straks gezellig met mij mee lopen? Jullie zijn van harte welkom!

Gezond en Goed Gevoel met – Roos Zantkuyl Voorzorgstraat 57 Haarlem | 06-11 74 15 48 r.zantkuyl@xs4all.nl www.gezondengoedgevoelmet.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen