bruisende zaken

Preventieve  Gezondheidszorg

Preventieve Gezondheidszorg

01-01-2019

Helen Michaëlis werkte als alleenstaande moeder keihard om voor haar 3 kinderen te zorgen. Toen een dierbaar familielid geheel onverwachts op 46-jarige leeftijd overleed, besefte ze dat ze zo niet door kon gaan.

"Werk preventief aan je gezondheid"

Ze gooide het roer om en opende in 2012 na het volgen van HBO Natuurgeneeskunde en diverse opleidingen haar eigen praktijk in alternatieve geneeswijzen, ofwel complementaire zorg, Personal Touch Therapeut Helen Michaëlis. Sinds kort is deze gevestigd op een nieuwe locatie in Nieuw-Vennep.

Personal Touch Therapeut Helen Michaëlis is uitgegroeid tot een succesvolle praktijk waar verschillende soorten behandelingen worden aangeboden. “Denk aan klassieke, ontspannings en Shiatsu massages”, vertelt Helen gedreven. “Maar ook NLP coaching, Reiki en Aura healing en triggerpoint therapie voor de pijnbestrijding.

Op basis van een uitgebreide intake bekijken we in overleg wat het beste werkt bij jouw klachten. Daarbij bepaal je zelf hoe ver je de diepte in wilt gaan. Stap voor stap, in jouw eigen tempo.”

Op weg helpen
“Er komen hier veel mensen met stress, burn-out, acute en chronische pijn, en psychosomatische klachten. De een komt om gewoon even lekker te ontspannen, de ander gaat echt een behandeltraject in. In 6 tot 10 sessies kan ik je over het algemeen goed op weg helpen, daarna moet je het zelf kunnen.”

Franchiseorganisatie
Personal Touch Nederland heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een landelijke franchise-organisatie met als missie: “Door het aanbieden van preventieve zorg mensen langer gezond houden.” “Maar liefst 1 op de 3 Nederlanders wordt ernstig ziek. Dat is te veel en dat kan anders. Door ons gezondheids-pakket wordt medische ingrijpen voorkomen en worden kosten verlaagd.”

Anno 2018 heeft Personal Touch Nederland 10 franchisenemers; dit moeten er binnen 1,5 jaar 30 worden, verdeeld over heel Nederland, en op de lange termijn 50 tot 100. “Ik geloof in de kracht van verbinding. Met elkaar kunnen we de complementaire zorg naar een hoger plan trekken!”

Nieuwe franchisenemers zijn welkom!

Kreilerhof 41 Nieuw-Vennep 023-2100157 info@personaltouchnederland.nl www.personaltouchnederland.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen