bruisende zaken

Gezond worden, zijn en blijven

Gezond worden, zijn en blijven

01-02-2019

We willen allemaal graag gezond oud worden en nog heel lang genieten van het leven. Daarom is het belangrijk om hier preventief aan te werken. Dat gaat niet vanzelf, want we krijgen o.a. tegenwoordig door de voedingsindustrie veel ongezonde voeding tot ons. Helen Michaëlis van Personal Touch Nederland helpt mensen echter om bewuster met de gezondheid om te gaan.

"Werk preventief aan je gezondheid"

Naast haar succesvolle praktijk in Nieuw-Vennep, Personal Touch Therapeut Helen Michaëls, waarin zij zich richt op behandeling van allerlei klachten, is zij ook actief op het gebied van de preventieve zorg. Immers als we lang gezond willen blijven en daarmee genieten van het leven en het gezin, is dit van cruciaal belang.

Vaak beginnen we daar pas aan te denken als we ouder zijn en er allerlei klachten ontstaan. En dat is jammer omdat er dan al vaak onherstelbare schade is ontstaan. Door het Gezondheidspakket werk je preventief aan je gezondheid, maar helpt het vaak ook om bestaande klachten op te lossen.

Het Gezondheidspakket van Personal Touch Nederland omvat:

Fysische vaattherapie: Deze therapie zorgt voor 50% sneller herstel van het zelf herstellend vermogen van je lichaam. Door middel van een speciale mat worden binnen twee minuten de microvaten gestimuleerd en gaat de bloedsomloop sneller lopen. Meer zuurstof en een versnelde afvoer van afvalstoffen zijn het resultaat.

Bijzonder gezond water: Door middel van een apparaat blijven belangrijke mineralen in het water behouden. Dit water is GMO-vrij, boordevol zuurstof én alkalisch.

Aanvullende voeding: Er wordt bekeken welke voedingstoffen jij tekortkomt en hoe deze aan te vullen.

Personal Touch Therapeut Helen Michaëlis bespreekt graag in een persoonlijk gesprek hoe zij je kan helpen om preventief te werken aan je gezondheid.

Maar ook hoe zij je eventueel kan helpen bij bepaalde klachten.

Personal Touch Nederland is een franchiseorganisatie en altijd op zoek naar therapeuten die zich willen aansluiten.

Kreilerhof 41 Nieuw-Vennep 023-2100157 info@personaltouchnederland.nl www.personaltouchnederland.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).