Adverteren werkt!

bruisende zaken

Alles voor Hair & Beauty

Alles voor Hair & Beauty

01-02-2019

Vanuit de stoel van de schoonheidsspecialiste door naar de kappersstoel. Dat kan bij Indigo Hair & Beauty. Tweeëntwintig jaar geleden begon Leo van Norde zijn eigen kapsalon in Haarlem, vijf jaar later voegde zijn vrouw Ellen zich bij hem met haar schoonheidssalon. Samen zetten zij zich voor 100% in voor hun klanten.

Sinds 2015 is Indigo Hair & Beauty gevestigd in een splinternieuwe salon, op 150 meter verwijderd van het oorspronkelijke pand, dat inmiddels is gesloopt. Leo zit met de kapsalon op de begane grond, terwijl Ellen is te vinden op de verdiepingsvloer. “Je kunt dus heel makkelijk bij elkaar binnenlopen”, aldus Ellen.

Allround kapsalon

“Leo is een echte herenkapper. Dankzij zijn schat aan ervaring heeft hij dit vak perfect in de vingers. Ook baarden kan hij trimmen. Leo laat zich bijstaan door een dameskapster, een leuke jonge meid die zorgt voor hippe, trendy kapsels. Knippen, verven, het kan allemaal. Balayage en high- en lowlights zijn nog steeds helemaal in. Stylen doen we met de producten van Goldwell, maar het verven gebeurt met de verf van Eugene Perma, die zorgt voor een geweldige glans.”

Totale ontspanning

“In de schoonheidssalon kun je terecht voor allerlei huidverbeterende gezichtsbehandelingen met de eerlijke, hypoallergene producten van Janssen Cosmetics en LookX scincare, maar ook voor o.a. harsen en epileren van de wenkbrauwen. Je wordt heerlijk vertroeteld door mijn handen en door mijn aanwezigheid. Ik neem alle tijd voor je en allerlei extra’s als een hoofdmassage tijdens het intrekken van het masker maken het helemaal af. Zodra je hier in de stoel ligt, kan het genieten beginnen.”

Gemoedelijke sfeer

In zowel de kapsalon als de schoonheidssalon hangt een gemoedelijke sfeer die ervoor zorgt dat je je al snel helemaal op je gemak voelt.

“In ons vak doen we natuurlijk meer dan alleen werken met je haren en huid. We bieden graag een luisterend oor!”

“Je kunt hier helemaal tot jezelf komen”

Truus Oversteegenstraat 261, Haarlem | 023-5362158 | 06-29002005 info@indigobeauty.nl | www.indigobeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).