bruisende zaken

Oranje... Dé make-up kleur voor 2019!

Oranje... Dé make-up kleur voor 2019!

01-02-2019

Oranje is dé make-up kleur voor zomer 2019. We gaan oranje als oogmake-up maar ook als blush en contouring gebruiken.

Bij de eerste fashion show van de Milan Fashion Week zagen we al direct oranje opgemaakte ogen en wangen met een sunkissed oranje gloed.

Bij ‘oranje blush’ denk je misschien aan de jaren ’80 maar de oranje tinten in de make-up voor lente en zomer 2019 zien er heel anders uit. We gaan met name voor frisse, fruitige vitaminekleurtjes, zoals sinaasappeloranje en grapefruit-met-blos-oranje.

De basis voor deze frisse oranjetinten moet heel natuurlijk zijn. Je huid maak je met zo min mogelijk foundation op. Het is heel mooi als er een ‘vochtige’ glans over ligt. Dit effect kun je bijvoorbeeld bereiken door je foundation te mixen met een klein beetje etherische/essentiële gezichtsolie. Voor je oogleden kun je een klassieke oranje oogschaduw (in poedervorm) gebruiken, maar je kunt ook een moderne look creëren met bijvoorbeeld een brede streep oranje crème of gel oogschaduw. Voor een klassieke oogmake-up gebruik je zwarte mascara, voor een moderne look een oranje mascara zoals bij Byblos.

De blush breng je hoog op je jukbeenderen aan. Voor een sunkissed look haal je de kwast in een bijna horizontale lijn van je ene slaap over de brug van je neus richting je andere slaap. Je mond maak je op met enkel een lipbalsem of een glos, of een lippenstift met een oranjeachtige ondertoon.

Overigens hoef je echt niet de komst van de zomer af te wachten om met deze warme sunkissed look te experimenteren. Integendeel!

La tip is ook te boeken voor make-up voor een speciale gelegenheid, beauty-arrangement voor bv. een vrijgezellendag, hairstyling en workshops.

Neem contact op voor een persoonlijk advies!

La Tip 06-39474707 latip@latip.eu www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).