column

 Zuinig zijn op            onze huid

Zuinig zijn op onze huid

01-02-2019

Het gezicht of gelaat is ons visitekaartje. Hoe leuk is het als er tegen je wordt gezegd: ‘Wat zie je er goed uit.’ Het streelt je ego en je dag kan niet meer stuk. Bij mij wel in ieder geval :-)

Een goede tip om de dag mee te starten, is het reinigen van de huid zoals gebruikelijk en het nemen van een masker. Wist je dat de huid het veel beter opneemt dan 's avonds. Je huid is fris en vol energie vanwege de nachtrust en herstel in vergelijking tot 's avonds wanneer je moe bent en het liefst je bed induikt.

Ik heb hiervoor een fantastisch masker in de verkoop van Valmont, Het Renewing pack. Een enorme booster voor de huid qua vocht, werkt regenererend en het verbetert de structuur waardoor de huid een mooie glans krijgt. Daarom gebruik ik het zelf 3x per week en ja, het werkt verslavend! Gun jezelf deze heerlijke behandeling in combinatie met een uitgebreide massage en collageenampul voor een optimaal resultaat inclusief een giftset van Valmont cadeau! Wat ook een enorme boost geeft is het collageenvliesmasker. Daarover de volgende keer meer.

Gun jezelf deze booster!

Judica Skincare Beauty treatments skinspecialist Slaperdijkweg 114 Haarlem +31 612 86 55 75

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen