column

Zit lekkerder in je vel met  een mooier figuur!

Zit lekkerder in je vel met een mooier figuur!

01-03-2019

Het programma van Bailine helpt je bij de opbouw van een gezonde, soepele spiermassa. We hebben meer dan 90 speciaal ontwikkelde simulatorprogramma’s, waarvan elk zich richt op een specifiek gebied van het lichaam. Hierdoor wordt het mogelijk om heel plaatselijk aan je lichaam te werken.

Bailine ondersteunt de vorm van jouw lichaam Onze geautomatiseerde, spierstimulerende behandeling is identiek aan een traditionele work-out. Deze behandeling is een ideale uitkomst voor vrouwen die niet kunnen of willen trainen. Met de elektrotraining van Bailine train je jouw lichaam op een gerichte wijze, zonder dat je je hoeft in te spannen. Behandelingen bij Bailine zijn effectief en uiteraard onder begeleiding van één van onze ervaren specialisten. Meer dan figuurvorming We geven je graag aanvullend advies en net dat extra steuntje in de rug. Wanneer je ons programma volgt, boekt je al snel vooruitgang. Door middel van motivatie-cd’s en begeleiding moedigen we je aan om ook onze Bailine oefeningen toe te passen of traditionele work-outs toe te voegen. Zo bereik je een langdurig resultaat en ontwikkel je tegelijkertijd een gezondere levensstijl. Bailine is meer dan figuurvorming; wij gaan voor een blijvend resultaat! Vraag nu een gratis proefbehandeling aan zodat je kunt ervaren hoe de Bailine methode werkt!

Figuurvorming • plaatselijk afvallen • verstevigt de huid • corrigeert het figuur • geeft meer energie • kost weinig tijd / inspanning

Marnixplein 21, Haarlem 023 532 0016 / 0 6-55 93 44 29 haarlem@bailine.nl collette@naturalhealthcenter.nl www.naturalhealthcenter.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen